Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Reader Giveaway!!!



Ο νέος διαγωνισμός του Teacherries είναι εδώ και αφορά καθηγητές ή καθηγήτριες Αγγλικών αλλά και όποιον θα ήθελε να κερδίσει ένα χρήσιμο Reader με CD.


Πρόκειται για ένα Reader 95 σελίδων με θέμα το Λονδίνο από την Black Cat επιπέδου CEFR Α2- ΚΕΤ. To Reader περιλαμβάνει κείμενα με θέμα την ιστορία και τα αξιοθέατα του Λονδίνου συνοδευόμενα από πλήθος δραστηριοτήτων -Reading, Vocabulary, Grammar, Internet projects, Listening και άλλα. Ιδανικό για όσους θέλουν να δοκιμάσουν Content-based instruction (CLIL What is CLIL? ). Στις παρακάτω φωτογραφίες θα βρείτε τα περιεχόμενα του Reader, τα γραμματικά φαινόμενα που εμπεριέχονται, καθώς και κομμάτια από το βιβλίο. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε να το χρησιμοποιήσετε στην τάξη ή στα ατομικά σας μαθήματα γράψτε μου στο πλαίσιο Contact Emma (το οποίο βρίσκεται στα δεξιά του blog) το e-mail και το ονοματεπώνυμο σας και ένας τυχερός ή μια τυχερή θα το κερδίσει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποια δυσκολία επικοινωνήστε μαζί μου με σχόλιο κάτω από την ανάρτηση ή στην σελίδα του Teacherries στο Facebook. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 12 το βράδυ. Τα δώρα των προηγούμενων διαγωνισμών πήγαν στην Αθήνα και τα Γιαννιτσά.. Για να δούμε τώρα!!! Καλή επιτυχία σε όλους...

Κάντε Like στην σελίδα του Teacherries στο Facebook ή γράψτε το e-mail σας στο πλαίσιο 'Tα νέα μoυ με e-mail' ώστε να ενημερώνεστε για διαγωνισμούς και νέα posts.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου