Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Cute Valentine Pencils and Pencil Toppers!!!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και μια που τρελαίνομαι να κάνω μικρά δωράκια στους μαθητές μου με κάθε ευκαιρία έψαξα στο πολυαγαπημένο Pinterest και βρήκα τις τρεις ιδέες που θα χρησιμοποιήσω φέτος. Είχα αποφασίσει από καιρό πως δεν θα τους δώσω κάτι που τρώγεται αλλά θα τους χαρίσω από ένα μολυβάκι ή από ένα pencil topper που έφτιαξα με τα χεράκια μου. Ορίστε λοιπόν οι πανεύκολες κατασκευές.... 



















1) Cupid's Arrow Pencils

 Για να τα φτιάξω χρειάστηκα χαρτόνι (διάλεξα ένα όμορφο πουά που είχα) έκοψα από την μία του πλευρά καρδιές και από την άλλη το πίσω μέρος του βέλους. Έκοψα παράλληλες λωρίδες ομοιόμορφα στο πίσω μέρος του βέλους όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία και απλά κόλλησα μια καρδιά και ένα βέλος στο κάθε μολύβι. Απλούστατο!!!




2) Pipe Cleaner Heart Toppers

Για να φτιάξω τα toppers της παραπάνω φωτογραφίας, πήρα ροζ και κόκκινα χνουδωτά συρματάκια, σχημάτισα με αυτά καρδιές φροντίζοντας να αφήσω συρματάκι και από τα δύο χρώματα στο κάτω μέρος της καρδιάς. Έπειτα τύλιξα το συρματάκι αυτό στο μολύβι και έτοιμο!!! Μπορείτε να το δωρίσετε στα παιδιά μαζί με μολύβι ή να τους δώσετε μόνο το topper ώστε να το τοποθετήσουν τα ίδια τα παιδιά στα δικά τους μολύβια.





3) Heart Toppers 

Για τα Heart Toppers της παραπάνω φωτογραφίας, έκοψα μικρές και λίγο μεγαλύτερες καρδιές από χαρτόνι σε διάφορα χρώματα . Έπειτα τις κόλλησα μεταξύ τους όπως φαίνεται στην φωτογραφία και έγραψα μικρά χαριτωμένα μηνύματα πάνω στις μικρότερες καρδιές. Μετά, πήρα pipe cleaners (χνουδωτά συρματάκια) τα έκοψα στην μέση για να μην είναι πολύ μεγάλα, τα τύλιξα στο πάνω μέρος του κάθε μολυβιού και στην άκρη τους κόλλησα την καρδιά. Επίσης, μπορείτε να τα δώσετε μαζί με το μολύβι ή και μόνα τους όπως φαίνεται στην φωτογραφία.



Εάν υπάρχει χρόνος μπορείτε να τα φτιάξετε κατά την διάρκεια του μαθήματος μαζί με τα παιδιά, αρκεί να έχετε έτοιμα όλα τα υλικά ώστε να γλιτώσετε χρόνο σύμφωνα πάντα με το Lesson Plan σας. Για περισσότερες ιδέες πατήστε την ετικέτα Valentine's Day. 

Happy Valentine's Day!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου