Τρίτη 4 Απριλίου 2017

My Rights and My Responsibilities!!! (Project)

Με ιδιαίτερη περηφάνια για τα υπέροχα μαθητούδια μου σας παρουσιάζω το project των τάξεων μου επιπέδου Elementary A σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.
Ασχοληθήκαμε σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα με το συγκεκριμένο project, κατά την διάρκεια του οποίου είδαμε σχετικά βίντεο, επισκεφτήκαμε σελίδες σε σχέση με την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών και ακούσαμε αληθινές ιστορίες παιδιών, των οποίων τα δικαιώματα καταπατήθηκαν. Ήταν ένας μήνας ιδιαίτερα δημιουργικός για όλους μας. Τα παιδιά έμαθαν για τα δικαιώματα τους, πως μπορούν να τα διεκδικούν και επίσης για τις υποχρεώσεις τους. Ελπίζω πως μέσα από την διαδικασία αυτή έμαθαν να είναι ευγνώμονες για όσα έχουν, γνωρίζοντας πως συνομήλικοι τους ανά τον κόσμο δεν έχουν ούτε αυτά που για εμάς είναι δεδομένα. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους ήταν το poster που θα δείτε παρακάτω (καντέ κλικ πάνω του για να ακοίξει) καθώς και ένα βίντεο στο οποίο τα παιδιά μιλούν για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, το οποίο δεν ανέβασα καθώς φαίνονται τα πρόσωπα τους. Άλλες ιδέες για μεγάλα project είναι αυτά τω προηγούμενων ετών πάλι με το ίδιο επίπεδο και μπορείτε να τα βρείτε κάνοντας κλικ στους συνδέσμους A world of friends και  Anti-Bullying Project
Ελπίζω να σας αρέσει και να σας εμπνεύσει. Εάν θέλετε το poster μας για την τάξη σας, μπορώ εύκολα να σας στείλω το αρχείο για εκτύπωση αρκεί να μου το ζητήσετε στο πλαίσιο Contact Emma στα δεξιά του blog.
Φωτογραφίες : Vassilios Siagkos Photography


2 σχόλια :