Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Plural Nouns Board Game and Cut&Stick Activity!!!

Με τους μαθητές της Junior A μου ολοκληρώσαμε τον πληθυντικό αριθμό και στα πλαίσια της επανάληψης ετοίμασα ορισμένες δραστηριότητες και παιχνίδια. Στο σημερινό μου post μοιράζομαι μαζί σας τα δύο πιο πετυχημένα.
Το Board Game της φωτογραφίας, είναι ένα απλό επιτραπέζιο για το οποίο θα χρειαστείτε επιπλέον πιόνια και ζάρι. Προτιμήστε να το εκτυπώσετε σε παχύ φύλλο Α4 ή και μεγαλύτερο. Για να το κατεβάσετε κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία και απλά αποθηκεύστε την εικόνα. Προσοχή! Μην αποθηκεύσετε την παραπάνω διότι είναι μικρότερη σε μέγεθος. Το παιχνίδι παίζεται όπως ένα απλό επιτραπέζιο και στόχος των μαθητών είναι να φτάσουν πρώτοι στο Finish, αφού έχουν πει σωστά τον πληθυντικό των λέξεων που υπάρχουν μέσα στα blocks που πάτησα. Ο κάθε ένας έπαιζε μία φορά και μετά πηγαίναμε στον επόμενο.

Η δεύτερη δραστηριότητα που άρεσε πολύ στα Juniors μου είναι η επόμενη Cut&Stick άσκηση. Χώρισα τα παιδιά σε ομάδες και τους έδωσα χρόνο να κόψουν και να κολλήσουν τις λέξεις δίπλα στην σωστή εικόνα και στο σωστό πλαίσιο Singular ή Plural. Κατεβάστε την δωρεάν παρακάτω.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου